Cloud services

Lad Cohaesio tage ansvaret for dine cloud services

Langt de fleste organisationer har i dag infrastruktur, der driftes inhouse, hos en hostingudbyder eller i skyen. Derfor ender mange med et komplekst driftsmiljø, der koster ressourcer. Nu tilbyder Cohaesio en unik service, hvor vi kan tage os af forretningskritiske driftsløsninger med behov for døgnovervågning, uanset om de ligger på egne servere eller i skyen. Vi kalder det Hybrid Cloud Services.

Interne og eksterne miljøer blandes

I dag består de fleste driftsløsninger af en række forskellige tekniske installationer. Nogle er placeret lokalt i virksomheden og andre ude på internettet – alle sammen på forskellige platforme. Vi kan tilbyde at tage ansvaret for drift af jeres installationer, lige meget hvor de befinder sig, inklusive koordination med jeres implementerings- og løsningspartner.

De fleste virksomheder gør i dag brug af cloudløsninger i et større eller mindre omfang, hvilket vi tager højde for i vores servicemodel. Vi tager udgangspunkt i kerneområderne it- og systemdrift, hvor vi sikrer tilgængeligheden af jeres data og oppetid på driftsudstyret, uanset hvor kompliceret løsningen er strikket sammen. Vi leverer sikker drift og overvågning af alle jeres løsninger – uanset om de ligger i et public eller private cloudmiljø – og I kan altid få fat i os.

Et fælles mål

En driftsaftale med Cohaesio består af to aftaler, der tilsammen udgør en komplet driftsløsning for alle jeres cloudinstallationer.

Service Level Agreement (SLA)

Denne aftale beskriver det udstyr og de løsninger som driftes, herunder oppetidsgaranti og bod.

Service Level Objective (SLO)

Denne aftale beskriver de services vi udfører, herunder krav til svartider, proaktivitet i forbindelse med fejlrettelser og alle øvrige forhold, der påvirker jeres oplevelse af god applikationsdrift og vedligehold.

Get in touch

Ring til os i dag på 45 88 08 88.
Eller udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig.