DDOS

Bliv DDoS sikker

DDoS (Distributed Denial of Service) er en ofte anvendt metode til at få en service på internettet til at holde op med at svare. I mange tilfælde bruges angrebene til at lægge en populær hjemmeside ned, men angrebene kan også bruges til en moderne form for afpresning af virksomheder, der ikke kan tåle at deres hjemmeside ikke svarer. I al sin enkelthed er et DDoS-angreb gentagne koordinerede forespørgsler til den samme server. Angrebet overbelaster offerets servere, så hjemmesider ikke svarer og emails ikke kan nå frem. I næsten alle virksomheder vil et sådan angreb være kritisk for forretningen.

Vi beskytter alle vores kunder

Som udbyder af internet services, som hosting, email og domæner har Cohaesio mere end 10 års erfaring med at overvåge og beskytte vores kunder mod ondsindet trafik og hackerangreb. Vi har udviklet en række præventive løsninger, der allerede i dag beskytter vore kunder mod denne type angreb.

Alle løsninger hos os er omfattet af følgende systemer:

 • Inspektion af korrupte datapakker (packet inspection)
 • Firewall-beskyttelse mod bestemte pakker og adgange
 • Antivirus-beskyttelse
 • Backup af data og løsninger
 • Sikkerhedspatchning af driftsudstyr, herunder netværk og servere
 • Midlertidig blokering af udvalgte IP-adresser

Løsning UDEN DDoS

Forøg sikkerheden markant

Cohaesio  tilbyder en pakkeløsning, hvor følgende funktioner kan tilføjes en eksisterende løsning med henblik på at nedbringe trusselsbilledet og opnå en højere hastighed i præsentationen af data:

 • Load Balancer inkl. serviceside, til at tage pres fra web baserede DDoS forespørgsler
 • Traffic Shaping, der foretager en dybere inspektion af de datapakker som nærmer sig jeres Internet services og løsninger
 • Caching funktion af statisk indhold sikrer din hjemmeside, også under voldsomt pres
 • IP throttling på forretningsområder. Opsætning af trafikregler, der udelukker større mængder trafik fra geografiske områder i ikke ønsker trafik fra

Løsning MED DDoS

Get in touch

Ring til os i dag på 45 88 08 88.
Eller udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig.

Ekspert i online sikkerhed og ivrig debattør på sitet ing.dk, Poul-Henning Kamp, har disse bud på, hvordan man bedst muligt sikrer sin forretning:

 1. Webserveren skal altid stå i et datacenter ude i byen, så båndbredden hertil ikke påvirker husets internetbehov.
 2. Hvis websiden er baseret på et tungt CMS, skal der altid stå en cache foran, og siden designes, så de tunge funktioner kun nås når en to-vejs sessionsidentitet er etableret (da det gør DDoS-angreb dyrere og langsommere).
 3. Køb traffic shaping fra netleverandøren, således at ikke-danske (eller ikke-nordiske osv.) IP-numre shapes til en håndterbar belastning.
 4. Det næste angrebspunkt er forbindelsen til kontoret, som oftest har relativt lille båndbredde. Den solide løsning er, at man stiller en firewall i et datacenter med god konnektivitet og laver en VPN imellem kontoret og denne firewall. Hvis forbindelsen mellem kontoret og firewall’en ikke annonceres offentligt, kan den ikke DDoS’es.