Certificeringer

Cohaesio er certificeret kvalitet

Cohaesio leverer it-outsourcing, drift og hosting med udgangspunkt I de førende metoder og med de højeste kvalitetskrav i branchen. Vi har en række certificeringer, der dokumenterer at vi lever op til de høje krav vores kunder og vi selv har til kvalitet og driftssikkerhed.

cert

Hostingmærket

Cohaesio er en certificeret hosting-virksomhed og er blevet tildelt Hostingmærket. Læs mere om Hostingmærket på www.hostingmaerket.dk.

I december 2011 blev Brancheforeningen for IT-hostingvirksomheder I Danmark (BFIH) etableret med Cohaesio blandt stifterne. BFIH’s formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for kommercielt salg af IT-hosting samt gøre det lettere for købere af IT-hosting at gennemskue kvalitet, ydelser og sikkerhed. Læs mere på brancheorganisationens website www.bfih.dk.

Se vores BFIH certificering her.

Som en del af certificeringen skal godkendte virksomheder publicere seneste årsregnskab. Se Cohaesios årsrapport her.

ernst

ISAE 3402 certificeret

Earnst & Young har gennemgået Cohaesios procedurer og tildelt os ISAE3402 certificeringen. ISAE (International Standards for Assurance Engagements) 3402 er en global standard for dokumentation og procedurer I service-virksomheder. Standarden blev introduceret i 2011 for at sikre aktionærer og kunder mod fejlagtig regnskabsføring og udokumenterede procedurer.

ISAE 3402 er en udvidelse af SAS 70 (the Statement on Auditing Standards No. 70), der definerer de standarder revisions-virksomheder skal leve op til for at kunne vurdere interne procedurer og kontrol-metoder I den auditerede virksomhed. SAS 70 blev udviklet af the American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) som et anvendeligt regelsæt for seriøs auditering og blev etableret i 1988.

itil

ISO Compliance

Hos Cohaesio arbejder vi efter ISO standard metoderne. En virksomhed er ISO compliant når den følger retningslinjerne udstukket af the International Organization for Standardization (ISO). Normalt formaliseres disse retningslinjer med et ISO certifikat. Da Cohaesio er fuldt certificeret med  Hostingmærket og ISAE certificeringen har vi valgt at følge ISO standardens formelle retningslinjer. Den mest udbredte ISO certificering kaldes ISO 9001:2008 og beskriver en kvalitetssikringsmetode der skal sikre kundetilfredshed med virksomhedens leverancer. Når en virksomhed lover at være ISO compliant lægges der således til grund at virksomheden følger ISO 9001:2008 standarderne.

iso

ITIL processer

Cohaesio arbejder efter ITIL frameworket.  ITIL er et fælles sæt af frameworks, som skaber et fælles sprogbrug og sæt af begreber, og definerer hvilke ansvarsområder de enkelte roller og funktioner i organisationen er ansvarlige for, samt sikre fokus på kunders ønsker og behov.

ITIL sikrer at vores kunder møder ens afstemte processer hver gang de henvender sig, med fokus på service frem for teknik. Metoden sikrer at vi opfanger og tilpasser os kundens præferencer. Resultatet er mere effektivitet og  mindre dobbeltarbejde, samt forbedret kommunikation i dialogen med vores kunder.

ITIL er et registreret varemærke, ejet af the United Kingdom’s Cabinet Office.

prince2

PRINCE2 metoden

Flere af Cohaesios medarbejdere er certificerede Prince2 practitioners. Vi sørger for altid at vedligeholde vores medarbejderes kompetencer blandt andet gennem certificering i PRINCE2.

PRINCE2 er en projektledelsesmodel bygget på best practises, som sikrer at vores projekter er processtyrede, skalerbare og fleksible. Modellen styrker lederskabet, virksomhedens forretningsmodel samt kvalitetsstyringen i udviklingsprojekters cyklus. Planlægningsmodellen  sikrer overskuelige faser og sikrer at projektets resultat understøtter kundens krav til kvalitet, tid og økonomi.

PRINCE2 sikrer at Cohaesio anvender den samme metode for alle projekter, sikrer optimal ledelses- og kunde-involvering, samt styrker effektiviteten af projektets ressourcer.

 

enterpriseReferencer1Row_grey

 

Receive informative benefit that is of the outstanding quality official assertion in addition produce progress.