Om os

Vil du skifte til markedets mest ambitiøse it-partner?

Cohaesio er blandt ​​de førende nordiske leverandører af outsourcing, serverdrift, help desk, backup og 24/7 overvågning og service management til store og mellemstore virksomheder. Virksomheden råder over flere professionelle datacentre og kundelisten tæller flere af regionens største virksomheder fra både den private og offentlige sektor, der har betroet Cohaesio driften af deres vitale it-systemer.

Vores kerneydelse er managed hosting, hvor vi lagrer og sikrer vores kunders data og gøre den tilgængelig til enhver tid. Rundt om dette har vi en palette af relaterede ydelser, der bidrager til at sikre en stabil og professionel it-drift for vores krævende kundebase.

Vi er certificeres efter de højeste branchestandarder med bla. ISAE-certificering, BFIH brancheforeningens Hostingmærket og er godkendt SKI-leverandør. Vores arbejdsprocesser følger ITIL v.3 og Prince 2 metoderne for professionel it-drift.

Cohaesios strategi bygger på en kundecentreret tilgang og er baseret på fire kerneværdier, der er styrende for alle strategiske beslutninger og vores daglige adfærd.

Cohaesio kerneværdier:

 1. Vi gør det nemt
  Vi er praktiske og fleksible. Alt hvad vi leverer skal være nemt at forstå og bruge. Vi skal altid gøre kundernes liv lettere.
 2. Vi holder hvad vi lover
  Alt hvad vi gør, skal fungere perfekt. Hvis det ikke gør, er vi der og retter op på tingene med det samme. Vi lever af at levere kvalitet, i vores handlinger og ikke kun ord.
 3. Vi inspirerer
  Vi lægger energi og dedikation i vores arbejde. Alt, hvad vi gør skal være fokuseret og up-to-date. Vi brænder for vores forretning og vores kunder og vil altid tilbyde dem de bedste nye muligheder.
 4. Vi vokser gennem resultater
  Vi måler vores succes i vores kunders succes. Og vi måler og fejrer vores resultater.

Get in touch

Ring til os i dag på 45 88 08 88.
Eller udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig.