Certificeringer

Cohaesio er certificeret kvalitet

Cohaesio leverer it-outsourcing, drift og hosting med udgangspunkt i de førende metoder og med de højeste kvalitetskrav i branchen. Vi har en række certificeringer, der dokumenterer, at vi lever op til de høje krav til kvalitet og driftssikkerhed, som stilles af både vores kunder og os selv.

ISAE 3402-II erklæring

Siden 2012 er Cohaesios driftsafdeling årligt blevet revideret efter standarden ISAE 3402-II, som er den mest benyttede standard for revision af it-virksomheder. Revisionen foretages af REVI-IT, som er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med certificerede it-revisorer.

ISAE 3402-II er din garanti for, at Cohaesio lever op til de fastsatte branchestandarder. Kontrollerne læner sig op ad kravene den internationale standard ISO27001/2 for krav om informationssikkerhed.

Eksempler på hvad revisorerne kigger efter:

  • at der jævnligt bliver taget stilling til, hvilke medarbejdere der har adgang til hvad – både på systemerne og i datacentrene
  • at vi overholder den fastlagte sikkerhedspolitik for f.eks. passwords og firewalls
  • at vi tjekker, at personer, der indsender ændringer til kundemiljøer, har den fornødne godkendelse
  • og meget, meget mere…

 

Cohaesio organiserer sin driftsorganisation og processer efter rammerne defineret i ITIL (Information Technology Infrastructure Library), som er den førende internationale standard inden for it service management.

ITIL beskriver, hvad der er god skik for alle tænkelige processer og politikker, når man har med it drift at gøre. En af fordelene ved at benytte ITIL er, at det sikrer et fælles sprogbrug mellem leverandøren, kunden og eventuelle udviklingspartnere. Du får dermed automatisk et overblik over, hvilke områder de enkelte roller og funktioner i organisationen er ansvarlige for, og du møder ens afstemte processer, hver gang du henvender dig til vores support. Resultatet er en højere effektivitet og en øget transparens i vores processer.

ITIL er et registreret varemærke, ejet af the United Kingdom’s Cabinet Office.

Kontakt

Ring til os i dag på 45 88 08 88.
Eller udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig.