Service desk

Spar tid og penge – og få en bedre intern Helpdesk

At køre intern it-support selv er dyrt og besværligt. Hold fokus på kerneforretningen, frigør vigtige ressourcer og få en Helpdesk med høj kvalitet, korte svartider – og til en fast lav pris – med Cohaesio Service Desk.

Skræddersyet Service Desk til en fast lav pris

Det er helt afgørende, at it og processer ikke hæmmer udviklingen i jeres virksomhed, men bringer jer tættere på målet. Og det skal være let at overskue udgifterne.

Med Cohaesio Service Desk betaler I et fast beløb per bruger. Det betyder, at I altid kender den præcise udgift til intern it – der kommer ingen pludselige overraskelser.

Cohaesio Service Desk tilpasses jeres virksomheds behov. Vi er i stand til at udvise høj fleksibilitet, i forhold til jeres specifikke behov, så interne it-processer aldrig bliver en hæmsko for jeres udvikling og fremskridt.

Vi gør det nemt at kontakte os, både på telefon, chat og e-mailsupport. Uanset problemets karakter er der kun ét telefonnummer, I skal huske. Er det nødvendigt, at involvere en tredjepartsleverandør, så står vi for den del, og sikrer at sagen bliver fulgt helt til dørs – hurtigt.

Cohaesio Service Desk leverer:

 1. SPoC – Single point of Contact
 2. Device lifecycle management
 3. Fullclient operation
 4. Erstatnings-udstyr ved nedetid
 5. Applications support
 6. Cloud services support
 7. Drift af netværk
 8. Printerovervågning og fejlsøgning

Der er skjult værdi gemt i din it-drift

IT er dyrt. Udstyr koster penge. Drift koster penge. Opgraderinger koster penge.

Men der findes en anden og langt større problemstilling, der koster penge på bundlinjen. Det er den tid medarbejderne spilder, hver gang der opstår fejl og nedetid på IT-systemerne. Det er tid, hvor medarbejderne ikke kan arbejde på opgaver eller udfakturere timer.

Det koster penge og skaber utilfredshed, både hos ansatte og kunder.

Undgå unødvendige udgifter og frustrationer – lad Cohaesio Service Desk håndtere jeres interne it-support. Så kan I fokusere på at skabe værdi for jeres kunder og jer selv.

Udfordringer vi kan hjælpe med:

 1. Spilder I nøglekompetencers ressourcer på intern it? Frigør de interne kompetencer til kerneforretningen og lad os klare de dagligdags it-spørgsmål.
 2. Hvordan håndterer i medarbejdernes smartphones og tablets? Vi håndterer ”Bring Your Own Device” (BYoD) og gør det nemt for jeres medarbejdere at arbejde.
 3. Er en hjemmePC sikker på netværket? Vi sikrer virksomhedens netværk med VDI pg VPN løsninger, der gør hjemme-PC’en lige så sikker som kontormaskinen.
 4. Hvem tager sig at intern it ved sygdom, juleaften og i ferien? Vi er der – altid!
 5. Har I kapaciteten når det rigtigt brænder på? Vi kan tage telefonen og hjælpe med overflow, når det kniber med kapaciteten i jeres egen it-afdeling.

Skift til Cohaesio Service Desk

Cohaesio Service Desk leverer it-support til mellemstore og store virksomheder.

Ved at outsource jeres it-support til Cohaesio Service Desk opnår jeres virksomhed en høj grad af fleksibilitet og økonomisk overskuelighed. I får personlig support af professionelle it-supportere med mange års erfaring – selvfølgelig på dansk.

Og I slipper for at it-problemer stjæler fokus fra jeres kerneforretning og koster virksomheden penge.

Vores mål:

 1. Alle telefonhenvendelser skal svares inden for
  20 sekunder.
 2. 95% af alle sager skal løses ved første henvendelse.
 3. 95% af vores besvarelser skal rates ”tilfredsstillende” eller ”meget tilfredsstillende.”

Bluegarden (tidl. Multidata) har over 800 arbejdspladser. Indtil 2013 havde Bluegarden deres egen interne it-afdeling, men et ønske om at fokusere mere på kerneforretningen, og mindre på intern it-drift, fik dem til at se sig om efter et alternativ.

Valget faldt på Cohaesio Service Desk, som i dag står for både helpdesk, device life cycle management, fullclient operation og drift af netværk hos Bluegarden i Danmark, Norge og Sverige.

“Det føles næsten som om, vi har fået en it-afdeling, som er fire gange større og mere effektiv end vores gamle. Det er nemt at komme i kontakt med Cohaesio, og de reagerer hurtigt. Problemerne løses tilmed oftest ved første opkald, så man bemærker ikke at de faktisk sidder eksternt.”

– Søren Pærregaard, Manager, it & operations, Bluegarden

Tre grunde til at din virksomhed får mere produktive medarbejdere – og derfor tilfører mere værdi til virksomheden

Hurtigere problemløsning

Medarbejderne i din virksomhed får hjælp med det samme af specialister med mange års erfaring. Specialisterne er tæt tilknyttet jeres virksomhed og har dybdegående kendskab til jeres it-systemer og kerneforretning. I vil derfor opleve en mere personlig og kompetent sagsbehandling, der – vigtigst af alt – hurtigere leder til en løsning af problemet

Mindre kompleksitet

Vi reducerer kompleksiteten for jer, så I ikke spilder jeres tid på at finde ud af hvor og til hvem I skal henvende jer, hvis der opstår it-problemer. Uanset om det drejer sig om et problem med printeren, computeren eller netværket, så ringer I til samme nummer.

Mindre kompleksitet

Vi reducerer kompleksiteten for jer, så I ikke spilder jeres tid på at finde ud af hvor og til hvem I skal henvende jer, hvis der opstår it-problemer. Uanset om det drejer sig om et problem med printeren, computeren eller netværket, så ringer I til samme nummer.

Get in touch

Ring til os i dag på 45 88 08 88.
Eller udfyld felterne herunder, så ringer vi til dig.